MENU EGEBJERG MØLLE NATURUM

Praktiske oplysninger

Nedenfor er en række praktiske oplysninger i forbindelse med et vellykket besøg i Skolernes Naturrum.

Booking af aktiviteter

For at være sikker på, at den ønskede aktivitet og udstyr er ledige når I kommer, skal I gå ind på booking.egebjergmolle.dk og booke den konkrete aktivit i det ønskede tidsinterval. Når I har booket en aktivitet vil I modtage en bekræftelse på dette, som samtidigt også sendes til sekretariatet på Vester Skerninge Friskole.

Bliver I forhindret, skal I snarest muligt kontakte Bonnie Maymann hos Vester Skerninge Friskole på mail - bonniemaymann@vskfri.dk eller tel. 63 24 16 02, og oplyse hende om dette.

Undervisningsmateriale

Både på denne hjemmeside og i Skolernes Naturrum/grejbasen er aktiviternes undervisningsmateriale tilgængeligt. Her på hjemmesiden kan det hentes ned som PDF, men det ligger som laminerede ark oppe i grejbasen.

Når I ankommer

Grejbasen ligger til højre lige når I kommer ind af porten i Egejberg Mølle. På døren står der “Skolernes Naturrum”. Det kræver en nøgle at få adgang til lokalet. Den finder I nøgleboks B til højre bag ved portdøren. Koden til nøgleboksen er oplyst i jeres bekræftelse, da I bookede aktiviteten.

Lokale og udstyr

Inde i lokalet er der fire skabe - en for hver af de fire aktivitetstemaer. Inde i de enkelte skabe og i nogle tilfælde ved siden af, finder I relevant aktivitetsudstyr og vejledninger. Desuden er der en tjekliste, som oplyser om det udstyr der skal være i skabet.

Tag det udstyr med, som I skal bruge til den ønskede lokalitet. Lås igen når I går og læg nøglen i boksen, så den ligger klar, hvis der kommer andre klasser til de øvrige aktiviteter.

Oprydning og klar til næste

Når I er færdige med jeres aktivitet er det vigtigt I rengør og lægger aktivitetsudstyret ind i de rigtige skabe. Tjek venligst om alt udstyret er der jf. materialeoversigten på aktivitetens skabsdør.

Sørg for der er ryddet op i lokalet, så det er klar til næste klasse.

Før I tager afsted / logbog

Inden I forlader lokalet efter brug skal I lave et notat i logbogen som ligger på bordet eller i vinduet.

Oplys venligst:

- tidspunkt
- skole
- klasse
- navn på lærer
- samt hvilken aktivitet der er benyttet
- er der noget der mangler eller gået i stykker, noteres dette også, ligesom det informeres til Bent Nøhr (se nedenfor)

Husk at låse og lægge nøglen tilbage i nøgleboks B.

Kontaktperson

Er der ting i grejbasen som ikke er i orden eller noget der er gået i stykker, skal I informere om dette til Bent Nøhr på Vester Skerninge Friskole på mail - bentnoehr@vskfri.dk eller ved at sende en sms til tel. 51 18 32 97.


Rigtig god fornøjelse.